• Σπουδές στο Εξωτερικό

  Σπουδές στο Εξωτερικό

  Το MIV έχει σαν αποστολή να ανοίξει το δρόμο, να προετοιμάσει και να εξασφαλίσει τη συνέχιση των σπουδών των υποψηφίων σε σχολές του Εξωτερικού όλων των επιπέδων (Γλώσσα, Προπτυχιακά, Πτυχιακά, Μεταπτυχιακά) στην ειδικότητα της επιλογής τους.

 • Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

  Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

  Το MIV είναι επίσημος εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Νεάπολις της Πάφου. Στις εγκαταστάσεις μας (Αθήνα και Βόλο) θα βρείτε ενημερωτικό έντυπο υλικό, πλήρη ενημέρωση από υπεύθυνο συνεργάτη και όλες τις υπηρεσίες εγγραφής σε πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα.

 • Αγγλικά στην Αγγλία

  Αγγλικά στην Αγγλία

  Τα μαθήματα στη χώρα που ομιλείται η Αγγλική Γλώσσα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Οι περισσότεροι που τη βίωσαν μία φορά, επιθυμούν να την επαναλάβουν. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα της  επιλογής σας και σε τοποθεσίες όπως Λονδίνο, Οξφόρδη, Μπράϊτον, Μάντσεστερ, Μπαθ, Μπόρνμουθ και Δουβλίνο είναι μια άριστη επένδυση, όπως και να το δει κανείς.

 • Τμήματα Γλώσσας

  Τμήματα Γλώσσας

  Στο MIV έχουμε μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία εξειδικευμένων πτυχίων όπως IELTS, TOEFL, GMAT, GRE, SAT, UKCAT με άριστα αποτελέσματα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το MIV είναι επίσημο εξεταστικό Κέντρο για το TOEFL τεστ.

 • Πιστοποίηση Υπολογιστών

  Τμήματα Υπολογιστών

  Το Manios School of Computers, από το 1994, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο χώρο της πληροφορικής και έχει συμβάλει αποφασιστικά στην εκπαίδευση και κατάρτιση εκατοντάδων μαθητών, σπουδαστών και ενηλίκων που σήμερα εργάζονται στους διάφορους κλάδους της οικονομίας.

 • 01 Σπουδές στο Εξωτερικό
 • 04 Neapolis Univeristy Pafos
 • 04 Αγγλικά στην Αγγλία
 • 02 Τμήματα Γλώσσας
 • 03 Τμήματα Υπολογιστών

Καλώς Ήρθατε - Manios Institute of Volos

Στο MIV έχουμε σαν αποστολή να διευκολύνουμε τη συνέχιση των σπουδών σας σε ακαδημαϊκά ιδρύματα του Εξωτερικού όλων των επιπέδων (Γλώσσα, Προπτυχιακά, Πτυχιακά, Μεταπτυχιακά, Διδακτορικά) ανεξάρτητα από το επίπεδο σπουδών που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα – εγγυημένα - να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο αμέσως ανώτερο επίπεδο, στην ειδικότητα, σχολή, τοποθεσία και χώρα της προτίμησης σας.

Επενδύουμε συνεχώς σε τεχνογνωσία, ανθρώπινο δυναμικό, δίκτυα συνεργατών και υποδομές για να φέρουμε σε πέρας αυτή την αποστολή.

Εκατοντάδες μαθητές μας από το 1981 που είμαστε στο χώρο της εκπαίδευσης, έχουν βρει λύση και έχουν ολοκληρώσει σπουδές που στην αρχή φαινόταν αδιανόητο ή δύσκολο να πραγματοποιηθούν.

Πες τε μας τι ακριβώς ψάχνετε και θα πάρετε μια ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη απάντηση – λύση στο θέμα σπουδών που σας απασχολεί.

Στο ΜΙV θα βρείτε κατανόηση, φιλική εξυπηρέτηση, εφαρμογή όλων όσων έχουν συμφωνηθεί και ΠΡΟΣΙΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Διεύθυνση

Ανθίμου Γαζή 135, 38333 Βόλος
Τηλέφωνο

Τηλέφωνα

24210 30618, 6977 751460
 
email

Email

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Testimonials

Βρείτε μας στο...